Welkom
  Wat doen wij?
  Welke apparaten gebruiken wij?
  Welke klachten behandelen wij?
  Kinderen
  Wie werken er?
  Vergoedingen
  Informatie en contact
  Therapeuteninfo
  Opleiding
  Lezingen
   
 

 

 

 

 

 


Wat kan Nieuwetijdse Geneeswijze betekenen voor uw kind?

Het behandelen van kinderen vereist een specifieke aanpak. Een aantal therapeuten in onze praktijk hebben zich gespecialiseerd in het behandelen van kinderen. Kinderen reageren over het algemeen erg goed op een behandeling met subtiele prikkels van de fotoncoherentie en/of bioresonantietherapie.

Energie

De energie van kinderen is anders dan van volwassenen. Kinderen kunnen snel ziek zijn maar ze zijn ook zo weer beter. Hun energie is minder stabiel, maar veel reactiever dan van volwassenen. Bovendien zijn alle organen bij kinderen nog volop in ontwikkeling en hebben nog niet dezelfde capaciteiten als van ouderen. Daarom reageren kinderen bijvoorbeeld feller op kleurstoffen, medicijnen en zoetstoffen. Ze ontwikkelen ziektes die zich anders uiten dan bij volwassenen zoals bijvoorbeeld ADHD.

Allergie

Al snel na de geboorte worden kinderen belast met veel vreemde stoffen zoals magnetronvoedsel, inentingen, suikers, kleur- geur- en smaakstoffen, uitlaatgassen enzovoorts. Het is voor veel kleine kinderen dan ook moeilijk om ongestoord hun weerstand op te bouwen en lichaamsvreemde van lichaamseigen stoffen te onderscheiden.

Als het weerstandssysteem wordt verstoord kan het zijn dat kinderen op gewone stoffen en/of voedsel gaan reageren met een allergische reactie. Ze kunnen daar lichamelijke klachten van krijgen zoals eczeem, benauwdheid, buikpijn, keel-, neus-, oorontstekingen, maar ook emotionele uitbarstingen, veel huilen, zich in zichzelf terug trekken en onbereikbaar worden kunnen optreden. Samen met u kunnen we uw kinderen helpen met het oplossen van problemen.

Pubers

In de puberleeftijd wordt veel "vreemd gedrag" toegeschreven aan het feit dat "het nu eenmaal pubers" zijn. In de puberleeftijd verandert er veel onder invloed van hormonen. Hormonen hebben invloed op de psyche, maar ook andere stoffen zoals zware metalen, wormen en allergenen beïnvloeden onze emoties. Ook pubers kunnen daar onder andere moe, agressief, depressief van worden. Veel pubers kunnen weer in leuke sociale pubers veranderen door bovengenoemde stoorvelden weg te nemen.