Welkom
  Wat doen wij?
  Welke apparaten gebruiken wij?
  Behandelmogelijkheden
  Kinderen
  Wie werken er?
  Vergoedingen
  Informatie en contact
  Therapeuteninfo
  Opleiding
  Lezingen
 

 

 


Opleiding QUANTUM BIORESONANTIE 2012/2013

De opleiding quantumbioresonantie bestaat sinds 2006 en is opgericht door José Hoogeveen. Doelstelling van de opleiding is de cursisten op te leiden tot wetenschappelijk onderlegde therapeuten in de quantumbioresonantietherapie. De opleiding stelt u als therapeut centraal en werkt naast een gedegen wetenschappelijke onderbouwing aan een integratie van kennis in de klassieke acupunctuur en homeopathie.

Quantumbioresonatietherapeut zijn is een vak waarin kennis centraal staat, maar waarin ook intuïtie en overdracht naar de patiënt een zeer belangrijke rol spelen. De opleiding integreert kennis met praktische vaardigheden van de apparatuur. Het is noodzakelijk hier zelf verder in te oefenen om uw vaardigheden te verbeteren.

Voor wie?
De opleiding is bedoeld voor therapeuten die willen gaan werken met bioresonantie-apparatuur c.q. al werkzaam zijn met bioresonantieapparatuur en hun kennis verder willen verdiepen.
Als vooropleiding wordt gevraagd een medische opleiding of para-medische opleiding zoals fysiotherapie, verpleegkunde, diëtetiek met een aanvullende opleiding acupunctuur en/of shiatsu en/of homeopathie en/of Psycho-Neuro-Immunologie.

Negen modules
De opleiding beslaat in het eerste jaar 9 modules van ieder een dag. Na het eerste jaar volgen steeds twee bijscholingsmodules per jaar. De modules behandelen de belangrijkste therapeutische mogelijkheden met de apparatuur en laten u kennis maken met biofotonenemissie, het quantumveld en elektromagnetisme. Dit is het veld waarmee u aan de slag bent en waar oneindig veel mogelijkheden liggen met de apparatuur.

Wilt u zich aanmelden voor deze opleiding? Stuur ons een email