Wie wij zijn

Wij zijn HBO-Academisch-opgeleide professionals in fysiotherapie, verpleegkunde, verloskunde, natuurgeneeskunde, acupunctuur, homeopathie, bioresonantie en orthomoleculaire geneeskunde. Westerse en Traditionele wetenschap uit de Oosterse geneeswijzen, inzicht en intuitie zijn de basis van ons handelen. Wij zijn lid van NVA, NWP, VBAG, NVKH en Zhong . Ons werk is onze passie en met kennis, aandacht en liefde begeleiden wij u met uw gezondheidsproblemen.

Onze visie is dat gezondheid blij maakt en je zin geeft in het leven en het aangaan van nieuwe ontwikkelingen. Energie heb je nodig om iets bij jezelf (en soms bij anderen) in beweging te brengen. Wij werken op het herstel van je energie en gezond-ZIJN zodat je weer van het leven in al zijn facetten kan genieten. Individuele gezondheid bevordert maatschappelijke en bedrijfsmatige gezondheid (Bruce Lipton)

Gezond leven is een proces van bewustwording op verschillende niveau’s. Mentaal en emotioneel gaat het over afscheid nemen van oude patronen en/of verslavingen, over dichter bij jezelf, je spirit en je eigen natuur komen en kunnen genieten van dat wat je echt voedt en blij maakt. Ook wij als therapeut werken continue aan onze ontwikkeling en volgen daarnaast vakgerichte na-en bijscholingen.

Samenwerking met andere disciplines vinden wij belangrijk. Wij werken samen met onder andere artsen, osteopaten, diëtisten, psychotherapeuten, fysiotherapeuten en coaches.


Blog

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte